Aura farver og deres betydning

Aura farverFeltet omkring os, der udgør vores aura, er farveløst. Det er som klart vand eller glas til at starte med, men bliver hele tiden farvet af vores tanker og følelser. Dygtige spirituelle rådgivere kan opfange disse farver og se hvordan de ændrer sig. Da det kun er clairvoyanter, der kan se aura farver, kalder man dem astrale farver. Auraen bliver udfyldt af en række forskellige astrale farver, der kommer fra tre primære farver: rød, blå og gul.

Alle aura farver opstår ved en kombination af disse tre farver. Rød repræsenterer den fysiske verden, blå den åndelige og gul den mentale, mens hvid står for renhed og sort for negativitet. Bemærk at sort ikke er en farve, men derimod komplet fravær af alt lys. Hvid er en ligelig blanding af alle astrale farver. Som hovedregel har lyse aura farver en mere positiv betydning. De mørke farvenuancer er ofte tegn på negativitet, sygdom og depression.

Lær hvad de forskellige aura farver betyder

På nedenstående liste kan du læse om de forskellige aura farver. Bemærk dog at din egen intuition vil fortælle dig mest om personen, hvis aura du forsøger at fortolke. De farver man ser i auraen bliver påvirket af tanker og følelser, så prøv at fornemme farverne, men samtidig også hvad personen tænker og føler. De aura farver du ser, kan udløse en mavefornemmelse i dig, der sandsynligvis svarer til tankerne og følelserne hos personen du iagttager.

Rød aura

Rød auraDen røde farve står for fysisk energi og dermed fysiske aktiviteter, hvilket omfatter alt fra atletik til sex. En ren rød farve indikerer venskab, vitalitet, handlekraft og beslutsomhed, mens mørkere røde nuancer antyder egoisme og lidenskab. Vrede kan få et rødt lys til at blinke i auraen, hvor venlighed og følsomhed viser sig som en blød pink nuance. Hvis du er gravid, så er det meget normalt at udstråle pink aura farver. Det betyder dog ikke nødvendigvis at barnet bliver en pige.

Orange aura

Orange auraOrange kombinerer styrken fra rød med intellektet fra gul og kan indikere intellektuelle ambitioner, viljestyrke og stolthed. Den kan desuden antyde et ønske om forandring og ændring af gamle vaner. Orange bolde eller kugler i auraen kan betyde at personen har koncentreret sig meget om en række forskellige emner. De orange aura farver kan forbindes med området hvor milten sidder, og udviser healing gennem spirituel udrensning.

Gul aura

Gul auraDen gule farve er springfyldt med energi og opfordrer til intellektuelle aktiviteter og kreativ selvudfoldelse. Hvis ovenstående udleves, vil det vise sig i form af en gylden gul farve omkring hovedet, nogle gange med en blålig kant. Hvis den gule aura viser sig som mange fine linjer i bevægelse, så er det et tegn på at der foregår mange varierede mentale aktiviteter. Dette kan skyldes at personen bekymrer sig meget, selvom gul normalt er en optimistisk farve.

Grøn aura

Grøn auraGrøn ses ofte i auraen på spirituelle healere. Den ligger i centrum af det astrale spektrum og indikerer balance. Det er naturens farve og den associeres med fornyelse og restitution. Den grønne farve kombinerer intellektuel kreativitet fra den gule farve, med blås spiritualitet. Personer med en lysegrøn aura kan typisk lide at hjælpe andre, mens en sygelig limegrøn er tegn på bedrag og misundelse. En dybere smaragdgrøn signalerer karakterstyrke, pålidelighed og en velafbalanceret personlighed.

Blå aura

Blå auraBlå farver er de spirituelle farver i den astrale palette. De står for høje idealer, altruisme, ærefrygt, hengivenhed og religiøsitet. Blå anses for en healende farve, da den beroliger og bringer fred. Den blå farve forbindes med himlen, følelsen af frihed og at overkomme sine begrænsninger. Blå aura farver er tegn på at personen er sund og hviler i sig selv.

Indigo og lilla aura

Indigo og lilla auraDisse to farver er en forlængelse af det spirituelle aspekt fra den blå farve. Selvom indigo nogle gange forbindes med depression, så er den også et tegn på clairvoyante evner og en tendens til at blive inspireret af drømme. Lilla antyder en stærk religiøs overbevisning. Det er den højeste af de spirituelle blålige farver og fortæller derfor, at personen har integreret spiritualiteten i sin natur.

Sort, hvid, sølv og guld aura

Sort, hvid, sølv og guld auraSort er ikke en farve, men derimod fravær af alt lys. Alligevel indeholder auraer nogle gange mørke, sorte skyer. Som regel er det en indikator for negativitet, depression og mangel på energi. En tung, dyb og sort aura står for ondskab, had og hævn. Hvid står for det modsatte og er et tegn på at man er godhjertet, altså en god person med en positiv holdning. Når den hvide farve ses som stråler inden i en af de auriske farver, så tilføjer den fyldighed til auraen og udviser en høj grad af spirituel modtagelighed. Sølv udtrykker spirituel oprigtighed, og at man er hurtigtænkende og mentalt stærk. Den kan også, i en mindre grad, være tegn på humor. Guld anses af nogen for at være farven for beskyttelse.

24 tanker om "Aura farver og deres betydning"

 1. Signe123

  Når folk omkring mig står stille og jeg koncentrerer mig om deres energi, kan jeg se en tynd stribe (eller flere) af farve omkring deres krop. Dette er dog KUN når jeg koncentrerer mig. Forresten, så er min egen aura en tynd stribe af indigo blå, så kan det betyde at jeg er ved at udvikle evnen til at se auraer? For jeg kan ikke se auraer hvis jeg ikke koncentrerer mig, eller hvis personen ikke står stille. Og jeg oplever noget mærkeligt her på det sidste og det er, at jeg kan se farver omkring genstande fx; min seng har en tyk lilla stribe og mit badekar en nydelig grøn stribe.. hvad er mon det?!

  Svar
 2. Pia

  Er der nogle, som kan svare mig på hvornår det er muligt at se aura på børn? Fra de er spæde el først senere?

  Svar
 3. Bacon

  For laaang tid siden sad en af mine veninder og mig og snakkede. Lige pludselig stirrede hun bare på mig. Efter lidt tid begyndte hun på et lille forviret grin. Jeg spurgte til om alt var ok og hun svarede at jeg havde en meget speciel aura.
  Hun fortalte at det havde lidt af alle farver, altså en “regnbue aura”
  Hvad i alverden betyder det? kan ens aura virkelig havde lidt af alle farver?

  Svar
  1. Bente Vienberg

   Ja, din aura kan sagtens være en regnbue. Var du i topform, glad og afslappet? Alle kan lære at læse aura og al begyndelse starter med dig selv. Studer mere, er mit råd. Mange hilsner Bente, der studerer farver sammen med astrologi.

   Svar
 4. Amalie

  Jeg har siden en alder af 8 set et “tyndt” lyst lag rundt om visse mennesker. Den første var min kor lære i 1 klasse.
  Hvad kan dette betyde?

  Svar
  1. Natacha

   Jeg mener at det er sjælen selv. Hvis du fokuserer nok på det hvide omrids, kan du efter lidt tid og træning se aura farven.
   Sid gerne foran et spejl, hvor du kan se hele din krop.
   Gerne med en hvid væg bagved – så er det nemmere at se farverne 🙂

   Svar
 5. fenja

  Jeg ser farver og lys rundt om folk .. men hvad jeg lige skal bruge det til ved jeg ikke ? har set det i 5 års tid nu og det opstår af sig selv og føler ikke det noget jeg som sådan selv har kontrol over.. ser også nogle gange små stjerner mange mange af dem som hopper rundt.. og har testet mine øjne ved at flytte mig rundt se oppe fra nede fra osv. 🙂 ?

  Svar
 6. Joosr

  Hejsa.
  Fik igår at vide af en der tilsyneladende havde evnerne til at se auraer, at jeg have en kombination han ikke tidligere havde set, han synes det var lidt underligt… Hvid og pink, smt at jeg Brad engleenergier…

  Kan du “oversætte” det, hvad betyder det helt konkret.. ❤️

  Vh Joost

  Svar
 7. Freja

  Hejsa. Jeg har siden jeg var helt lille fået fortalt, og oplevet, at jeg har en helt unik evne inden for diverse ting.
  Det går helt fra at kunne se andres afdøde, til aura, og ja…
  Første gang jeg kom i kontakt med omverdenen var jeg 5-6. Den måde at jeg så vedkommende som en fysisk person, og vidste ikke at hun var åndelig.

  Jeg har søgt mange steder, men har ikke kunne finde nogen at snakke med det om, sådan konkret.

  En ven der har studeret det i over 8 år siger at jeg kan se ting man ikke burde kunne uden træning (hvilket jeg aldrig har haft)

  Og vil virkelig vide om du kender nogen steder jeg kan gå hen med det her, og få nogle svar?
  – VH. Freja

  Svar
  1. Luna ali

   Hej freja, jeg vil meget gerne tale med en der har forstand på Aura.. Læse/se andres aura. Vil du hjælpe mig?

   Svar
 8. sanne anika lauridsen

  Lyder interessant 🙂
  Men ser ikke farver hverken i vågen eller sovende tilstand..
  Tror jeg er helt og aldeles farveløs 🙂

  Svar
 9. amalie

  Hej Jacob.
  Jeg har ikke set farver lysvågen men, de sidste par nætter har jeg drømt om en masse farver og denne side har givet mig mange svar på hvad det kunne betyde, kunne til gengæld godt tænke mig at vide, hvilken farve har forvirring. Hvilken farve ville min aura være hvis jeg havde kontakt med noget åndeligt (min åndelige vejleder/mit totemdyr)??? kunne godt tænke mig at vide 🙂

  Svar
 10. Pernille Schieldrup

  Hej Jacob
  Jeg har aldrig kunne se andres eller min egen aura, men i dag havde jeg en mærkelig oplevelse. Lige efter mit bad kiggede jeg på mine utydelige øjne i det duggede spejl, og der var en tydelig lysende ring om mit ene øje.. Jeg tror lidt at det har været en blanding af lyset fra lampen og duggen der gjorde det tydeligt.. Jeg rykkede hovedet fra side til side, for at være sikker på at det ikke bare var noget i spejlet, men det var det ikke.. Hvad er det jeg har set?
  Med venlig hilsen Pernille Schieldrup

  Svar
  1. Jacob Forfatter

   Hej Pernille

   En auralæser vil kunne fortælle dig meget mere end jeg kan, så jeg vil anbefale dig at tage kontakt til sådan en, så du kan få svar på dine spørgsmål.

   Svar
 11. Samira

  Hej
  Hvis man har oplevet at se en andens aura bør man så fortælle det til vedkommende? Jeg havde en oplevelse med en person hvor jeg kunne se en lys positiv energi/farve omkransende vedkommendes hoved og overkrop. Går ud fra at det er aura, men har haft svært ved at slippe oplevelsen, har ikke fortalt vedkommende hvad jeg så.

  Svar
 12. Tine Rosengren-Delbekk

  Hei.
  Igår aftes svævede der pludselig en 4-5 kugler rundt om mig. Den ene var helt hvid. En var gul med orange ring. En var pink med turkisring og en var blålille med blå ring. Har du et bud på hvad dette kunne være?

  KH
  Tine

  Svar
 13. Else-Marie Kruse

  Hej Jacob
  Jeg har i en test fået farven Guld, og der er ikke så meget beskrivelse om den.
  Hvad er beskrivelsen og hvordan skal jeg forstå den?
  Venlig hilsen

  Else

  Svar
  1. Jacob Forfatter

   Hej Else-Marie

   Du er langt fra den første som spørger til farven guld (og sølv for den sags skyld).
   Jeg har tænkt mig at skrive meget mere om dem og de ligger højt på den evigt voksende to-do liste 😉

   Opdatering – Læs om farven guld her.

   Svar
   1. Rasmus

    Hej jer, er kristen og troende, og oplever at se mange farver ikke kun på mennesker men også rundt omkring mig selv. Det startede først da jeg tog imod jesus og fik helligånden.

    Svar

Skriv et svar