Bestseller bøger – Find de bedste bøger på nettet

Bestseller bøger - Find de bedste bøger på nettetHvis du ligesom jeg er lidt af en bognørd og læser mange bøger (ikke kun om farver), men mangler lidt inspiration til hvilke bøger du skal give dig i kast med, så kan jeg varmt anbefale at du holder øje med de danske bestsellerlister. I de fleste bogbutikker kan man se hvilke bøger der er populære lige nu og hvad der sælger bedst. Det gælder både for de fysiske butikker såvel som onlinebutikkerne.

Bestsellere er bøger der er solgt mange eksemplarer af, hvilket betyder at folk generelt må synes om det der bliver skrevet i bøgerne. Derfor er det min erfaring at bøgerne på bestsellerlisterne oftest er af høj kvalitet og yderst læseværdige. Selvfølgelig har alle ikke samme smag, men hvis man finder en bestseller bog i en genre man er glad for, som lyder spændende ud fra beskrivelsen og som størstedelen af den danske befolkning har sagt god for, så kan man altså ikke gå helt galt i byen.

En samling af gode danske bestseller bøger

Jeg finder bestseller bøger på Bøger Online, som er en side der samler de bedste bøger på nettet og opdeler dem i genrebestemte kategorier. Det gør det nemt og hurtigt for mig at finde idéer til hvad jeg skal læse og hvad der hitter herhjemme i øjeblikket. Der kommer hele tiden nye spændende bøger til, men det er også muligt at finde bestsellere af ældre dato. De nyeste og mest populære titler kan ses på en top 5 liste over bestseller bøger som opdateres ofte.

Bøger Online kører også jævnligt Facebook konkurrencer hvor man kan vinde bøger ved at synes godt om opslag, skrive anmeldelser eller lignende. Siden har omkring 1.000 følgere og det er ikke alle der er med i konkurrencerne, så der er store chancer for at stikke af med bogpræmierne, hvis man altså vælger at deltage.

Svalens graf ligger højest på bestsellerlisten

Lige nu er jeg i gang med Svalens graf som ligger nr. 1 på bestsellerlisten fra Bøger Online. Det er en helt fantastisk bog, som klart kan anbefales til alle der sætter pris på en god krimi. Forfatteren hedder Sissel-Jo og hun har også skrevet Dinosaurens Fjer som blev en kæmpe succes med over 100.000 solgte eksemplarer i Danmark. Svalens graf er en efterfølger til hendes første bog, men den kan sagtens læses særskilt.

Hvilken bog har du liggende på dit natbord?

Det kunne være interessant at høre hvad i andre læser i øjeblikket og om i også sætter pris på en god bog. Ord på papir er desværre en uddøende race eftersom alt overføres til elektroniske medier, men der er i mine øjne intet der kan måle sig med duften og følelsen af at have en helt ny og frisk bog i hånden.

Hvis du også er glad for bøger og synes at idéen om at hente inspiration blandt bestseller bøger er god, så kan du give din mening til kende og støtte sagen ved at dele denne side på dit foretrukne sociale netværk. Tusind tak for din hjælp!